SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Herrar Allsvenskan

Jesper Wiklund väljer att testa sina vingar!
2022-06-16 18:50

Det har blivit 485 matcher, 422 mål och 263 assist hittills för Jesper, alla gjorda i vår blå tröja! 💙

 

Och efter att ha tillbringat hela sin karriär här i klubben så har Jesper Wiklund tagit beslutet att testa sina vingar på annat håll. Och det kommer han att göra i grannlandet Norge, där han kommer representera Greåker Bulldogs. 

 

Såhär sa Jesper Wiklund till Sarpsborg Arbeiderblad (Plus låst) om sin övergång till Greåker. 

 

"Jag har bott hela mitt liv i en och samma stad, så när Greåker visade intresse kändes det rätt att testa något nytt. En seriös klubb med höga ambitioner, vilket jag tror kommer vara en perfekt miljö för mig att utvecklas i. Stark bidragande orsak till att jag valde att skriva på kontraktet var det härliga och välkomnande bemötande jag fick av alla i och runt laget när jag hälsade på."

 

Vi önskar Jesper ett stort lycka till med den nya utmaningen och tackar för allt du bidragit med och givit oss under alla dessa år.  

 

Du är alltid en del av den blå familjen! På återseende! 💙

 

Färgen är blå! 

💙

Säsongens första seriematch!
2022-06-01 10:27

Nu har det preliminära spelschemat kommit för Allsvenskan Norra 22/23!

 

Där kan vi se att första omgången spelas helgen 17-18 september. Och då vi ser även att våra premiärmotståndare kommer att vara Strängnäs IBK, och inte nog med det så spelas matchen hemma i OilQuick Arena!

 

Men först har vi en härlig försäsong framför oss!

 

Klicka här för att komma till spelschemat!

Patrik Rokka förlänger!
2022-05-18 21:55

Den rutinerade forwarden, som kom till oss efter halva förra säsongen, kom in och bidrog med otroligt mycket rutin och kunskap och vi fick även 19 poäng från hans klubba. Men nu kommer alltså Patrik vara med oss ända från början av säsongen, då han väljer att förlänga med oss och fortsätta ta på sig den blå tröjan! 💙

 

Läs vad Patrik säger 👇🏻

 

Varför valde du att fortsätta i H/B?
Jag fick ett sådant fint bemötande när jag kom in i mitten av förra säsongen och det gjorde det så lätt att spela innebandy. Så jag vill fortsätta med det i H/B.

 

Vad har du för mål med nästa säsong?
Kommande säsong slåss vi inte in i sista omgången att hålla oss kvar, vi kommer förhoppningsvis vara jämnare i fler matcher och knipa mer poäng än förra säsongen.

 

💙
Färgen är blå!

Viktor Borg förlänger!
2022-05-13 15:30

Vi kommer att få se Viktor Borg skjuta slagskott i den blå tröjan i två år till! Den spelskickliga backen förlänger alltså med två år, och med det är ännu en pusselbit i lagbygget klar inför nästa säsong!📝💙

 

Läs vad Viktor har att säga 👇🏻

 

Varför valde du att fortsätta i H/B? 
Jag tror att jag fortfarande kan vara med och bidra i olika delar av spelet. Sen är det fortfarande det roligaste jag vet att få umgås med grabbarna i laget flera gånger i veckan. 

 

Vad har du för mål med nästa säsong? 
Att göra mål, det är ju kul!

 

💙

Färgen är blå!

Fredrik Samuelsson förlänger!
2022-05-13 10:55

Efter en sejour i Norge så kom han tillbaka under säsongen för att åter igen ta på sig den blåa tröjan, nu förlänger Fredrik Samuelsson och skriver på för 2 år! 📝💙

 

Läs vad Fredrik har att säga 👇🏻

 

Varför valde du att fortsätta i H/B? 
Efter min sejour utomlands var det skönt att komma hem till hudik och spela för H/B igen men en skada satt stopp för stora delar av min "comeback" i den blåa tröjan så därav är jag otroligt revanschlysten och taggad på att göra en hel och förhoppningsvis skadefri säsong i H/B igen. 

 

Vad har du för mål med nästa säsong?

Mina mål med säsongen blir väl att göra så bra som möjligt ifrån mig samt att bidra till så att laget återigen håller sig kvar i allsvenskan!

 

💙

Färgen är blå!

Henric Pettersson är klar för HB!
2022-05-07 22:26

💙 Välkommen till HB säger vi till Henric Pettersson! 💙 

 

Vårt första nyförvärv inför säsongen 22/23 är äntligen här! 

 

Backen kommer senast från Håsta IBK, där han spelat i 10 år, och där han säsongen som var gjorde 24 poäng när Håsta höll sig kvar i div. 1!

 

Tränare Daniel Holm säger såhär om värvningen: 
”Roligt att Henke äntligen ger sig själv chansen på en högre nivå. Blir roligt att se hans spelsinne och känsliga handleder kommande säsong.”

 

Varmt välkommen Henric, vi ser fram emot att se dig fortsatt i OilQuick Arena, men denna gången i dom blå färgerna! 💙

 

Färgen är blå!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hudik/Björkberg IBK, 23/06 09:50 
Hudik/Björkberg IBK, 22/06 10:53 
Hudik/Björkberg IBK, 20/06 13:40 
Hudik/Björkberg IBK, 03/06 11:56 
Hudik/Björkberg IBK, 01/06 13:43 
Hudik/Björkberg IBK, 25/05 10:20 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER