SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Presentation av nya tränare
2021-04-30 09:33

Damlagets nya tränare är blir inga mindre än Lars Norin och Benjamin "Benny" Schilke!

De är mycket välbekanta ansikten för alla inom Hudik/Björkberg och har varit verksamma under lång tid i klubben, både som spelare och ledare.

 

Vi träffade de båda tränarna och tog ett snack med dem. Intervjun ser ni via vår nystartade YouTube-kanal. Prenumerera där så missar ni inga stora nyheter!

Tack Anton!
2021-04-19 08:38

Anton Ericsson tackar för sig.

 

Damlagets tränare väljer att kliva av skutan inför kommande säsong. Han ser tillbaka på tiden som huvudansvarig för damlaget med glädje.

 

- Detta är det absolut bästa jag gjort, utan tvekan. Att få följa med på tjejernas utveckling är fantastiskt, allt från de yngsta som fått ta steget upp till damlaget, till att finslipa på de rutinerade spelarna, säger Anton och berättar att hans bästa minne från åren som tränare är DM-segern i våras.

 

- Måste jag nämna ett minne så blir det DM-finalen, men egentligen finns det för många minnen för att bara välja ett.

 

Vi önskar Anton lycka till i fortsättningen!

Premiär imorgon och vi presenterar årets kaptener
2020-10-08 09:02
Imorgon ställs vi mot Söderhamns IBF i seriepremiären.
Klockan 19:30 tekas matchen igång och här vill vi nu presentera våra kaptener för den kommande säsongen. Tränare Anton Ericsson motiverar.

KAPTEN
Linnea Brolin
- För mig är det självklara valet att kaptensbindeln tilldelas Linnea. Hon har sedan ifjol fått bära den sedan Hanna Ahlgren försvann och har gjort det med bravur! Linnea är en naturlig ledare som på träning och match är den spelarna vänder sig till. Hon besitter de egenskaperna jag vill ha i en kapten!

ASS. KAPTEN
Sandra Norin
- Sandra kom till oss från Sundsvall i sommar och har sedan dess axlat rollen som en ledare även hon. Hon är en pådrivare på och vid sidan av planen som besitter otroliga innebandyegenskaper och är en ledare ut i fingerspetsarna.

ASS. KAPTEN
Frida Kling
- Frida är en fantastisk person som axlar mycket ansvar på träning och match, en tjej som de övriga spelarna vänder sig till för hjälp, både inom och utanför innebandyn. Sedan i fjol har Frida vuxit in i en större roll i detta lag, dels spelmässigt och även i sin roll i laget. Valet för mig kommer därför naturligt att Frida skall vara vår assisterande kapten tillsammans med Sandra. Även hon är en naturlig ledarfigur.
Inför matchen mot Klockarbergets BK
2020-02-25 09:32
En bortamatch på hemmaplan? Ja, så blev fallet ikväll när Klockarberget var tvungna att flytta sin match mot oss från söndagen till tisdagen.
   Vi får alltså en toppmatch i Division 1 på en tisdagskväll på Håstaholmen! Dessutom med gratis inträde! Vi tackar och tar emot.

Tredjeplacerade Klockarberget kommer till matchen mot oss med en lite knackig form och har förlorat tre av de senaste fem matcherna (mot Timrå, Sundsvall och Söderhamn). Hemmalaget H/B kommer till matchen med en suverän form och är utan poängtapp sedan början av december. Vi kommer senast från en uddamålsvinst i hälsingederbyt mot Söderhamn.

I bortalaget får vi hålla koll på Maja Blom, som med 30 poäng ligger på en andraplats i hela seriens poängliga. Strax bakom skuggar H/B’s Linnea Brolin med 28 poäng.

Matchstart 20:00!
Inför derbyt mot Söderhamn
2020-02-14 13:16
HÄLSINGEDERBY! TOPPMATCH!

Ettan Hudik/Björkberg mot trean Söderhamns IBF. Båda lagen kommer till derbyt med bra form i bagaget. Söderhamn har vunnit de fyra senaste matcherna och Hudik/Björkberg har tagit tre poäng i de fem senaste matcherna. Båda lagen har dessutom öst in mål under den här perioden vilket bådar för ett väldigt underhållande derby!

I bortalaget får vi se upp med Alice Lundberg och Julia Jansson som är deras bästa poängplockare på 20 respektive 19 poäng.
De som ska göra det offensivt för hemmalaget är Linnea Brolin och Melina Sundström, som med 28 respektive 21 poäng parkerar högt upp i seriens poängliga.

Matchstart 20:00!

Matchprogrammet finns här:
Vinst med 8-2 mot Fränsta - se målen!
2020-01-20 09:30
Vi vinner toppen-mot-botten-mötet med Fränsta IK med 8-2 under lördagen. Se alla mål från matchen via spelaren nedan:
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hudik/Björkberg IBK, 13/05 07:33 
Hudik/Björkberg IBK, 12/05 09:25 
Hudik/Björkberg IBK, 07/05 10:38 
Hudik/Björkberg IBK, 30/04 10:25 
Hudik/Björkberg IBK, 30/04 09:37 
Hudik/Björkberg IBK, 28/04 18:46 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER