SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hudik
Välkommen till
P 12-13 RÖD

Föräldramöte 2023-09-11
2023-09-13

Hej alla föräldrar

Som ni säkert redan vet har nu Hudik/Björkberg och Håsta slagits ihop till Hudik IBK med ny logga och vi spelar i röda färger. Vi kommer starta som vi avslutade i Håsta med vårat lag som fått namnet P12-13 RÖD. Jämte oss finns ett till P12-13 lag som förra året spelade i H/B som kommer spela poolspel och vi har valt att spela seriespel.

 

Träningar

Vi smygstartade säsongen idag (13/9) men har vår första träning 20 september. Våra träningstider är måndagar 16:15-17:30 på Oliquick arena & onsdagar 17:45-19:00 på Broman. Vi vet vi är inte heller nöjda med måndagens tider och har sett över om den går att ändra och kommer  jobbar vidare på det.

 

Matcher

Vår första match är på hemmaplan 15 oktober. Matcherna kommer att spelas 3x15 minuter. Varannan helg har vi bortamatch de flesta i Gävleområdet vilket innebär en hel del resor. Vi räknar med att samåka så så mycket som möjligt. Kallelser och sluttid på kallelser kommer därav att vara i god tid för att få till samåkning och sätta ihop lag. Håll därför extra koll på vilket datum ni anmäler er spelare till.

 

Ny app

Vi har en ny app. Vi använde tidigare Svenskalag men kommer nu använda Sportadmin (gröngrå app med en gubbe som har svettband). Ladda ner appen och där kommer ni kunna se matcher och meddela om ni kan skjutsa med funktionen "skapa körning" alternativt meddela behov av skjuts med knappen "jag behöver skjuts. Vi fortsätter med Whatsapp som kommunikations app. Viktigt att ni går in på www.hbibk.nu/form/?ID=58240 och anmäl spelare. Skriv P12/13 RÖD i kommentarsrutan. Så kan vi lägga in er i appen Sportadmin

 

Kläder

Träningskläder står inte klubben för men finns att beställa via hemsidan. Finns möjlighet att prova kläder på Oilquick. Hojta till någon av oss ledare så ser vi till att ni får möjlighet till det. Matchkläder kommer vi att beställa inom kort. Dessa lämnas ut till match och lämnas åter efter match. De är alltså inte personliga. Matchställ innebär shorts, t-shirt och strumpor samt målvaktsutrustning/kläder.

 

Försäljning/föräldrahjälp

Vi kommer ha tre försäljningar till klubben under säsongen. Först ut är toalettpapper sedan bingolotter till uppesittarkväll samt en tredje som ännu inte är fastställd. Vi återkommer med mer information framöver då det inte är klart om det avser ett specifikt antal eller ej. Vi kommer även vara sargvakter A-lagets match vid två tillfällen samt bemanna sekretariat och café under våra hemmamatcher. Ambitionen är att göra ett arbetsschema fram till årsskiftet när vi vet vilka spelare som är anmälda för i år. Om ni inte kan ta erat pass är det i första hand upp till var och en att byta pass med någon annan.

 

Med det ser vi fram emot en toppensäsong med grabbarna i vårat IBK HUDIK P12-13 RÖD lag och med er föräldrar.

 

/ Askur, Tobbe & Sara

 
SE OSS SPELA
KLÄDER
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER