Välkommen till
Damer | Division 1 GUD

Vinst mot Ankarsvik!
2015-11-07 16:54
Efter en fantastisk insats står vi som segrare med 9-0 efter tre spelade perioder :)
1:a perioden var en sån där period som uppstår ibland där det mesta går in.

1-0 gör Ida Olofsson efter en fantastisk insats av Lina Elving som bågar runt och lägger en magnifik passning till Ida som kan slå in den i öppet mål.
2-0 gör Linnea Brolin på en enastående fin passning från Sammy Law som har en position bakom målet och hittar en fristående Linnea som inte gör något misstag.
3-0 gör Melina Sundström på en crosspassning från Emilia Berg. Melina trycker upp den i nättaket från nära håll.
4-0 gör vår egna trollgumma Fanny Nilsson på egen hand. Hon bryter en passning på mittplan och när hon märker att ingen går på henne så kliver hon fram och drar in den lågt vid bortre stolpen.
Vi avslutar den perfekta perioden med att dagens födelsdagsbarn Sara Eriksson vinner bollen på högerkanten och hittar Melina Sundström i mitten av banan. Melina kommer en mot en och då går det undan. En kroppsfint åt ena hållet och när Melina går åt andra hållet är backen borta. Sen trycker Melina in bollen till höger om målvakten.

2:a perioden blir mer av ett ställningskrig där vi får spela 4-5 i 4 min, men det klarar vi galant tack vara Lina Schöns storspel i målet. Vi får även möjlighet i 5-4 i 2 min och där har Lina Elving några bra avslut som Ankarsvik försvaret kan tacka högre makter att det inte blir 6-0 på. 6-0 kommer ändå då Sara Eriksson gör en bra insats och hittar in till en bra placerad Melina Sundström som avlossar ett otagbart skott för Ankarsviks målvakten.

3:e perioden börjar mycket bättre än den 2:a, och när Lina Elvings femma får frislag i offensivt hörn så tar Lina själv bollen och ser Frida Lindström göra en bra löpning och bli fri framför mål. Passningen från Lina är perfekt och Frida stöter upp 7-0 rätt upp i nättaket.
8-0 gör Ida Olofsson med ett dragskott från mitten efter hon fått bollen perfekt på bladet av Ebba Johansson. Skottet tuchar en Ankarsviks back och styrs in otagbart för målvakten i Ankarsvik.
Slutresultatet 9-0 gör duktiga center Emilia Berg efter en fin passning av Ebba Johansson. Emilia avancerar på högerkanten och skjuter ett bra skott i målvaktens högra hörn.

Alla i laget var riktigt bra idag och Ankarsvik hade aldrig någon chans när vi spelar så här bra. Beröm till hela laget men ett extra stort plus till vår målvakt Lina Schön som motar hela 20 skott.

Plus även till:
Fanny Nilsson som vrider och vänder på Ankarsvikspelarna som inte hänger med.
Emilia Berg för ett förståndigt centerspel som gör att Sara och Melina kan fokusera på det offensiva spelet.
Ida Olofsson som är stark i mitten och även gör 2 mål på fina framspelningar av Lina och Ebba J.
Lina Elving för fina löpningar och bollmottagningar som gör att övriga spelare i femman kan få lägen, plus dom riktigt fina framspelningarna till Idas och Fridas bägge mål.
Födelsedagsbarnet Sara Linnea Eriksson som trots att hon inte mådde perfekt går in och gör det riktigt bra, fina framspelningar till Melinas två mål.
Ebba Johansson levererar bra bollar hela tiden till sina lagkamrater och hon var ytterst nära att också bli målskytt, stolpen var tyvärr i vägen denna gång.
Sunee Dagnoi för att hon täcker fruktansvärt mycket skott idag. Hur många märken har du?
Emelie Larsson för sina många fina uppspel till lagkamrater, plus en fin tryckare bakom målet :)
Melina Sundström för tre mycket fina mål samt mycket bra jobb över hela banan.
Linnea Brolin för sitt otroligt förståndiga centerspel och att ständigt bryta motståndarnas uppspel, samt ett mycket fint mål.
Frida Larsson Klingh för en riktigt bra kämpainsats matchen igenom. Gjorde det jobbigt för många Ankarsviks backar.
Sammy Law för den makalöst fina framspelningen till Linneas mål plus en massa vunna närkamper på vänsterkanten.
Kapten Frida Lindström som hanterar humörspelarna Ida och Lina på ett mycket bra sätt. Sen målet hon gör, vilken stänkare :)
Ebba Hallberg, Madeleine Engnell och Hanna Eriksson som kommer in som avbytare under matchen och gör riktiga bra inhopp.