SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Premiär imorgon och vi presenterar årets kaptener
2020-10-08 09:02
Imorgon ställs vi mot Söderhamns IBF i seriepremiären.
Klockan 19:30 tekas matchen igång och här vill vi nu presentera våra kaptener för den kommande säsongen. Tränare Anton Ericsson motiverar.

KAPTEN
Linnea Brolin
- För mig är det självklara valet att kaptensbindeln tilldelas Linnea. Hon har sedan ifjol fått bära den sedan Hanna Ahlgren försvann och har gjort det med bravur! Linnea är en naturlig ledare som på träning och match är den spelarna vänder sig till. Hon besitter de egenskaperna jag vill ha i en kapten!

ASS. KAPTEN
Sandra Norin
- Sandra kom till oss från Sundsvall i sommar och har sedan dess axlat rollen som en ledare även hon. Hon är en pådrivare på och vid sidan av planen som besitter otroliga innebandyegenskaper och är en ledare ut i fingerspetsarna.

ASS. KAPTEN
Frida Kling
- Frida är en fantastisk person som axlar mycket ansvar på träning och match, en tjej som de övriga spelarna vänder sig till för hjälp, både inom och utanför innebandyn. Sedan i fjol har Frida vuxit in i en större roll i detta lag, dels spelmässigt och även i sin roll i laget. Valet för mig kommer därför naturligt att Frida skall vara vår assisterande kapten tillsammans med Sandra. Även hon är en naturlig ledarfigur.
Inför matchen mot Klockarbergets BK
2020-02-25 09:32
En bortamatch på hemmaplan? Ja, så blev fallet ikväll när Klockarberget var tvungna att flytta sin match mot oss från söndagen till tisdagen.
   Vi får alltså en toppmatch i Division 1 på en tisdagskväll på Håstaholmen! Dessutom med gratis inträde! Vi tackar och tar emot.

Tredjeplacerade Klockarberget kommer till matchen mot oss med en lite knackig form och har förlorat tre av de senaste fem matcherna (mot Timrå, Sundsvall och Söderhamn). Hemmalaget H/B kommer till matchen med en suverän form och är utan poängtapp sedan början av december. Vi kommer senast från en uddamålsvinst i hälsingederbyt mot Söderhamn.

I bortalaget får vi hålla koll på Maja Blom, som med 30 poäng ligger på en andraplats i hela seriens poängliga. Strax bakom skuggar H/B’s Linnea Brolin med 28 poäng.

Matchstart 20:00!
Inför derbyt mot Söderhamn
2020-02-14 13:16
HÄLSINGEDERBY! TOPPMATCH!

Ettan Hudik/Björkberg mot trean Söderhamns IBF. Båda lagen kommer till derbyt med bra form i bagaget. Söderhamn har vunnit de fyra senaste matcherna och Hudik/Björkberg har tagit tre poäng i de fem senaste matcherna. Båda lagen har dessutom öst in mål under den här perioden vilket bådar för ett väldigt underhållande derby!

I bortalaget får vi se upp med Alice Lundberg och Julia Jansson som är deras bästa poängplockare på 20 respektive 19 poäng.
De som ska göra det offensivt för hemmalaget är Linnea Brolin och Melina Sundström, som med 28 respektive 21 poäng parkerar högt upp i seriens poängliga.

Matchstart 20:00!

Matchprogrammet finns här:
Vinst med 8-2 mot Fränsta - se målen!
2020-01-20 09:30
Vi vinner toppen-mot-botten-mötet med Fränsta IK med 8-2 under lördagen. Se alla mål från matchen via spelaren nedan:
Första matchen för i år när Fränsta kommer på besök
2020-01-17 10:50
Äntligen dags för årets första match! Fränsta IK står för motståndet och det är en match vi får gälla som klara favoriter. Fränsta kämpar på i botten av tabellen med en inspelad poäng på nio matcher medan vi endast har tappat tre poäng på våra åtta spelade matcher (förlust mot Sundsvalls IBF 2) och ligger på en andraplats, två poäng bakom Klockarberget med en match mindre spelad. Återtagen serieledning vid vinst alltså.
   Matchen mellan dessa lag i höstas slutade med en 6-2-seger till oss där Linnea Brolin gjorde tre mål. Linnea Brolin är också vår bästa poängplockare med sina 16 poäng. I bortalaget håller vi ögonen på Jennie Israelsson som är delaktig i nästan hälften av de mål som som Fränsta gjort då hon har gjort tolv poäng.

Matchstart 14:00!
Referat: Hudik/Björkberg IBK - Vattjoms IK
9-2-seger mot Vattjom
2019-12-16 08:50
Vi vinner med 9-2 över Vattjom i årets sista hemmamatch.
Vi tar jul- och nyårsledigt som serieledare och hoppas att andra halvan av säsongen fortsätter på samma inslagna väg!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hudik/Björkberg IBK, 14/04 08:23 
Hudik/Björkberg IBK, 07/04 10:34 
Hudik/Björkberg IBK, 31/03 10:40 
Hudik/Björkberg IBK, 26/03 11:09 
Hudik/Björkberg IBK, 12/03 14:51 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER