Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tränare klara för nästa säsong
2019-04-24 15:25
Det är nu klart att Anton Ericsson och Josefina Parling kommer ha huvudansvaret för Hudik/Björkbergs damlag när Division 1 startar till hösten.
Till sin hjälp kommer de att ha Thomas Folde och Denny Makara.
Nedflyttning
2019-03-19 12:41
Säsongen 2018/19 har varit en lärorik period för damlaget och ett smakprov på vad som krävs för att hålla Allsvensk nivå. Tyvärr höll det inte den här gången och man får ladda om i Division 1 (med reservation för ändringar, beroende på hur andra lag väljer att göra).
Damlaget förstärker
2019-01-30 21:58
Damlaget förstärker truppen med Emilia ”Hasse” Hansson. En spelare som kommer smälta in i gruppen utan problem pga. sin glada och positiva inställning. Hon bor i Sundsvall och som började sin innebandy karriär som 6 åring i Ankarsvik BK där hon spelat fram tills denna säsong, då hon som ett led i sin individuella utveckling gick över till Sundsvalls IBF. Emilia är en spelare som har ett härligt rörelsemönster och har ett rörelsemönster som passar perfekt in i vårt spelsystem. En talangfull spelare som vi behöver i vår spelartrupp. Vi hälsar Emilia välkommen till Hudik/Björkberg! 
Referat: Älvsjö AIK IBF - Hudik/Björkberg IBK
Älvsjömatchen
2019-01-27 20:11
Söndagens match mot Älvsjö tekas igång och vi gör en fantastisk 1:a period där vi har bud på flera mål. Vi har dessutom en boll i nätmaskorna som domarna missar.
Att de gör 1-0 och 2-0 försätter oss inte i någon deppig stämning utan känslan vi ALLA har är att det här är vår match. Vi får en riktigt dömd straff som Linnea sätter säkert, 2-1. 
Just nu är vi inne i en otroligt bra period (som vi förtjänar sett till hela säsongen) vi är så här bra!!!!!
Vi gör 2-2 av Emelie i 5mot4 spel, sedan gör Jossan 2-3 med ett snärtigt handledsskott från 10meter. Vi vinner 1:a perioden helt välförtjänt.

I andra perioden kvitterar de till 3-3 och tar även ledningen med 4-3 men vi trummar på och kvitterar till 4-4 av Maja och det är helt jämnt både spel och resultatmässigt. 5-4 till 7-4 går i en rasande fart utan att vi är dåliga på nåt sätt men bollen studsar helt enkelt inte vår väg....

3:e perioden startar som den andra slutar, de gör mål på det mesta utan att vår målvakt gör en dålig insats, tvärtom Nora är riktigt bra men bollen letar sig liksom in på nåt oförklarligt sätt. 
För att få till en förändring och stoppa blödningen så byter vi målvakt till Elin. 
Vi satsar framåt och spelar 6-4 men tappar tyvärr bollen och de kan sätta bolluslingen (som inte är vår vän) i öppen kasse.
De stora siffrorna speglar absolut inte matchbilden överhuvudtaget.

Tittar vi på hela helgen och två tuffa matcher så gör vi det riktigt, riktigt bra. Men det fortsätter att grina oss i ansiktet, helt oförtjänt!!
Ni är enligt oss förtjänta av minst 1 pinne på denna stockholmstripp, egentligen 2-4 poäng.

//Ledarstaben genom Micke
Referat: FBI Tullinge - Hudik/Björkberg IBK
Tullingematchen
2019-01-27 20:08
I lördagens match mot Tullinge så är det ett ordentligt ställningskrig i ca.15 min, där Tullinge äger mer boll än oss men vi är rena rama muren eftersom vi håller dem utanför oss på ett föredömligt sätt. Alla gör ett gediget jobb.  Vi har mycket sjukdomar och skador, vilket innebär att vi endast har 2 kedjor att tillgå. Det sliter.....
Vi förlorar 1:a perioden med 1-0 och det visar att det är en jämn match..

Andra perioden börjar och ställningskriget fortsätter. De åker på en tvåa för otillåten trängning där vi gör ett kort och bra PP med några snabba pass som avslutas av en genial diagonal pass av Hanna till förlängda mållinjen där Emilia står och avslutar med ett perfekt avvägt skott i MÅÅL. 
Tullinge gör 2-1 innan perioden är slut. Orättvist eftersom det här är vår period mer än dem... De är riktigt skakade.

3:e perioden gör de 3-1 efter en markeringsmiss från vår sida. Det är en riktigt jämn period där vi provar att spela 6mot5 utan att lyckas. De gör 4-1 i öppen kasse. Där tar orken och framförallt lusten slut och de gör 5-1.
Summering: vi gör en bra innebandymatch där vi som kollektiv bevisar att vi har på denna nivå att göra.
Det här gör extremt ont i hjärtat...

//Ledarstaben genom Micke
Referat: Hudik/Björkberg IBK - Bele Barkarby IF IBF
0-8 mot Bele Barkarby
2019-01-21 13:08
 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hudik/Björkberg IBK, 28/06 11:17 
Hudik/Björkberg IBK, 28/06 09:43 
Hudik/Björkberg IBK, 12/06 10:30 
Hudik/Björkberg IBK, 12/06 10:29 
Hudik/Björkberg IBK, 05/06 09:28 
Hudik/Björkberg IBK, 27/05 10:54 
 
TWITTER
FACEBOOK
Stort tack till våra sponsorer!