Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Herrar
Melker Grönholm klar för Hudik/Björkberg
2020-03-31 14:10, Herrar
Melker Grönholm har skrivit på ett tvåårskontrakt med Hudik/Björkberg!

Den 19-årige forwarden, som är uppvuxen i Ljusdal, flyttade till Sundsvall när han skulle börja gymnasiet (2016) och har spenderat sin innebandykarriär där uppe, med undantag för tre matcher säsongen 2018/19 då han spelade med Gävle GIK i Allsvenskan.
   Han kommer närmast från Sundsvall FBC, som under förra säsongen spelade i Allsvenskan. Där gjorde han 22 poäng på 21 matcher.

- Jag har alltid sett H/B som en förening man har velat spela i sedan ung ålder. Jag är ju en hälsingebo i grunden och väljer nu att komma "hem" till Hälsingland, säger Melker som beskriver sina styrkor som innebandyspelare i viljan att utmana och att han besitter ett bra skott, samt att han jobbat mycket med fysiken och jobbet över hela banan.

Kristoffer Asp om Melker:
- En hälsingegrabb som är väldigt skarp! Han har sina styrkor i sina kvicka fötter och sitt otroliga skott. Han kommer att charma publiken på Håstaholmen under de närmsta säsongerna och kanske en lång tid framöver!

Varmt välkommen till Hudik/Björkberg Melker!
Herrar
Erik Rhodin klar för Hudik/Björkberg
2020-03-30 18:44, Herrar
Erik Rhodin har skrivit på ett tvåårskontrakt med Hudik/Björkberg!

Den 23-årige centern har mångårig rutin från allsvenskt spel med både Granlo BK och nu senast Sundsvall FBC. Han gjorde även åtta matcher för oss under den allsvenska säsongen 2015/16. Nu har han valt att komma tillbaka till H/B i och med att klubben tagit steget upp i Allsvenskan igen.

- Det är av flera olika anledningar jag valde spel i H/B. Det första är att jag vill fortsätta spela på allsvensk nivå. Jag vill också komma närmare tjejen som bor i Hudiksvall. En stor anledning är också att "Koffe" är tränare och han vet exakt hur jag fungerar, säger Erik som beskriver sig själv som en stark spelare som kan bidra både framåt och bakåt.
- Mina största styrkor är min kraft, fart och styrka. Publiken kan förvänta sig en spelare som ger allt i alla lägen och bidrar både offensivt och defensivt.

Tränare Kristoffer Asp är inne på samma spår.
- En erfaren center med god arbetskapacitet, stark genombrottskraft och stark såväl offensivt som defensivt. Erik stärker upp vår centerbesättning på ett förbannat bra sätt, säger en glad "Koffe".

Varmt välkommen tillbaka till Hudik/Björkberg, Erik Rhodin!
Kakor!
2020-03-30 11:01
Vi påminner om att betala kakorna!
Swish: 123 191 83 66
Bankgiro: 5183-9512
Märk med köparens namn, lag, kakor
Medlemslotteri mars
2020-03-30 09:53
Vinnande nummer i mars: 09, 91, 06, 18 Grattis!
Herrar
Fredrik Linde vänder hem
2020-03-27 17:20, Herrar
Fredik Linde, här i mitten av bilden (91). Foto: Peter Scott
Fredrik Linde är klar för en återkomst i sin moderklubb!
Efter ett år i Schweiz och Kloten Dietlikon Jets så vänder den vindssnabbe forwarden hem till Hudiksvall för spel i Allsvenskan nästa säsong. Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.

Välkommen tillbaka, Fredrik!
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER