Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Herrar
Referat: Hudik/Björkberg IBK - Sundsvall FBC Ungdom
Femmålsvinst mot Sundsvall - se målen
2019-11-18 08:57, Herrar
Vi vinner mot Sundsvall FBC Ungdom med 10-5 under lördagen. Se målen i spelaren nedan.
Damer
Referat: Hudik/Björkberg IBK - Timrå IBC
Timrå besegras med 8-1
2019-11-18 08:45, Damer
Under lördagen besegrades Timrå IBC med 8-1 på Håstaholmen.
Damer
Timrå gästar Håstaholmen under lördagen
2019-11-15 12:02, Damer
Hemmamatch igen för andra helgen i rad. Förra helgen stod Jemtland Innebandy för motståndet och vi gick segrande ur den jämna striden med 6-5. Vi har tagit tre segrar av tre möjliga den här säsongen och har den bästa målskillnaden i serien med +16. Leder serien gör däremot våra grannar Söderhamn som 10 inspelade poäng på fyra matcher.
   Timrå har på andra sidan tabellen förlorat sina tre inledande matcher. Dock har alla matcher varit jämna och de har förlorat 4-5, 4-7 och 7-9, så de är garanterat sugna på att växla upp och ta sin första seger mot Hudik/Björkberg på Håstaholmen.
   Poängstarkast i Timrå är Sanna Wahlroos som hittills stått för sex poäng. Vi har tre spelare som har hunnit med att göra sju poäng, Maja Tano, Linnea Brolin och Caroline Nilsson.

Hudik/Björkberg IBK - Timrå IBC
Lördag 16 november
12:30
Herrar
Sundsvall FBC Ungdom gästar under lördagen
2019-11-15 09:35, Herrar
Efter två veckors vila är vi återigen framme vid matchdag. Den senaste matchen slutade i moll då Bollnäs knep extrapoängen i sudden death på deras hemmaplan (5-4) och vårt första poängtapp var ett faktum. Vi är dock fortfarande det enda laget som inte har gått av planen poänglös denna säsong och det hoppas vi såklart ska vara fallet även efter dagens match mot Sundsvall FBC Ungdom.
   Laget från Medelpad förlorade sin senaste match mot Gimonäs Umeå med 10-2 men tog dessförinnan poäng av Bollnäs (förlust efter SD, 6-7) och vann mot Holmsund borta med 8-7. De parkerar på en åttondeplats i tabellen och poängstarkast är Isak Timan med 10 poäng. Vår poängkung Jakob Jonsson har hunnit skriva in sig i poängprotokollet inte mindre än 24 gånger.

Hudik/Björkberg IBK - Sundsvall FBC Ungdom
Lördag 16 november
15:30

Sändningsstart 15:15.
Kommentatorer: Anders Bergström & Stefan Månström.
Damer
Tufft möte mot Jemtland väntar
2019-11-08 08:47, Damer
Efter två inledande segrar tar vi nu oss an en formstark motståndare. På lördag kommer Jemtland Innebandy på besök till Håstaholmen.
   Jemtland förlorade premiären mot starka Klockarberget men har sedan tagit två vinster, varav den senaste med hela 15-1 mot Fränsta, så det är ett lag som kommer till Håstaholmen med en positiv känsla.

Hur är läget i H/B-lägret då? Vi har som vanligt hört med tränare Anton Ericsson inför matchen.
- Läget i laget känns bra, trots flera förkylningar under veckan så känns vi laddade och redo för nästa utmaning!
- Jemtland har öppnat serien starkt. En jämn match mot Klockarberget och ganska klara vinster mot Vattjom och Fränsta, så vi behöver hålla fokus, vara på tårna och ta kommando över matchen för att lira hem tre poäng i helgen. Framförallt måste vi tro på vår idé och på varandra där ute, då klaffar det mesta!

Hudik/Björkberg IBK - Jemtland Innebandy
Lördag 13:30
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER