Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Herrar
Kristoffer Asp inför matchen mot IBF Dalen
2020-01-24 11:06, Herrar
Kristoffer Asp under sin första hemmamatch som H/B-tränare. Foto: HelaHälsingland
Under lördagen ställs vi mot serietrean IBF Dalen, ett lag som ligger fyra poäng bakom oss och en poäng bakom tvåan Bollnäs. Vi har tagit tempen på vår tränare Kristoffer Asp inför toppmatchen i Division 1.

Bortamötet mot Dalen vann vi med 9-3 efter två väldigt bra inledande perioder. Vad kan vi förvänta oss för typ av match på hemmaplan?
Som du säger så spelade vi väldigt bra mot dem uppe i Umeå. Vi hade 9-1 efter två perioder, vilket är fantastiskt! Denna gång möter vi ett Dalen som förra helgen slog ligatvåan Bollnäs med 6-4 på bortaplan, vilket vittnar om att det är ett väldigt bra lag vi kommer få kampa mot.

Förra veckan vann som sagt Dalen mot hälsingegrannen FBC Bollnäs och i Umeålaget måste vi hålla koll på Christoffer Johansson som gjorde sex poäng den matchen och leder hela seriens poängliga, en poäng före Jakob Jonsson.

Det är drygt en månad sedan du tog över tränaransvaret och (tillfälligt?) lade klubban på hyllan. Har den första månaden som tränare varit som du tänkt dig?
Första tiden som tränare har lagt sig lite nu, man är mer i det och försöker utvecklas precis varje dag! Situationen är ny för mig och jag försöker hela tiden vara så bra som just jag kan vara gentemot de mål vi har tillsammans!

Det har varit en del rykten om eventuella nyförvärv. Kan man förvänta sig något nytt ansikte innan transferfönstret bommar igen?
Sedan 18 december då jag klev på det här så har jag haft kontakt med ett antal spelare kring möjligheten att stärka vårt lag under januarifönstret. Några har tillkommit i form av Mackan Eriksson som kliver in i matchtruppen i helgen samt Emil Strandell som också valt att stötta föreningen i sitt hjärta! Två viktiga förstärkningar! Jag har fortsatt dialog med några spelare men hur det blir får vi vänta och se. Klart är att jag kommer vara engagerad hela vägen tills sista januari, nästa fredag!

Matchen mot IBF Dalen tekas igång lördagen den 24 januari klockan 15:00.
Damer
Vinst med 8-2 mot Fränsta - se målen!
2020-01-20 09:30, Damer
Vi vinner toppen-mot-botten-mötet med Fränsta IK med 8-2 under lördagen. Se alla mål från matchen via spelaren nedan:
Herrar
Vinst i förlängning mot Ö-vik
2020-01-20 09:27, Herrar
Jesper Wiklund fixar tvåpoängaren mot Örnsköldsvik IBK när vi går segrande ur striden i Skyttis Arena, 7-6.
Damer
Första matchen för i år när Fränsta kommer på besök
2020-01-17 10:50, Damer
Äntligen dags för årets första match! Fränsta IK står för motståndet och det är en match vi får gälla som klara favoriter. Fränsta kämpar på i botten av tabellen med en inspelad poäng på nio matcher medan vi endast har tappat tre poäng på våra åtta spelade matcher (förlust mot Sundsvalls IBF 2) och ligger på en andraplats, två poäng bakom Klockarberget med en match mindre spelad. Återtagen serieledning vid vinst alltså.
   Matchen mellan dessa lag i höstas slutade med en 6-2-seger till oss där Linnea Brolin gjorde tre mål. Linnea Brolin är också vår bästa poängplockare med sina 16 poäng. I bortalaget håller vi ögonen på Jennie Israelsson som är delaktig i nästan hälften av de mål som som Fränsta gjort då hon har gjort tolv poäng.

Matchstart 14:00!
Newbody
2020-01-13 12:13
Vi påminner om att betala Newbody!
Swish: 123 191 83 66
Bankgiro: 5183-9512
Märk med köparens namn, lag, Newbody
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER