Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Damer
Inför matchen mot Klockarbergets BK
2020-02-25 09:32, Damer
En bortamatch på hemmaplan? Ja, så blev fallet ikväll när Klockarberget var tvungna att flytta sin match mot oss från söndagen till tisdagen.
   Vi får alltså en toppmatch i Division 1 på en tisdagskväll på Håstaholmen! Dessutom med gratis inträde! Vi tackar och tar emot.

Tredjeplacerade Klockarberget kommer till matchen mot oss med en lite knackig form och har förlorat tre av de senaste fem matcherna (mot Timrå, Sundsvall och Söderhamn). Hemmalaget H/B kommer till matchen med en suverän form och är utan poängtapp sedan början av december. Vi kommer senast från en uddamålsvinst i hälsingederbyt mot Söderhamn.

I bortalaget får vi hålla koll på Maja Blom, som med 30 poäng ligger på en andraplats i hela seriens poängliga. Strax bakom skuggar H/B’s Linnea Brolin med 28 poäng.

Matchstart 20:00!
Herrar
Referat: Hudik/Björkberg IBK - FBC Bollnäs
Se målen från derbyvinsten mot Bollnäs
2020-02-17 11:24, Herrar
Herrar
Allt inför derbyt mot Bollnäs + livelänk!
2020-02-14 13:28, Herrar
Idag är dagen hela innebandysverige väntat på (nåväl).
Derbyt mellan Hälsinglands överlägset två bästa lag Hudik/Björkberg och FBC Bollnäs ska spelas på Håstaholmen. Luta er tillbaka på träläktaren och njut.
   Bollnäs gick segrande ur fighten senast via en 5-4-vinst efter sudden death hemma i Bollnäs. Jonas Larsson blev stor hjälte när han avgjorde med sitt tredje mål i matchen. Räkna med att de är sugna på att återigen knipa åt sig fler poäng än H/B även denna gång.
   Bortalaget kommer till Håstaholmen med en lite svajig form efter nyår. De har vunnit mot Holmsund (9-5) och FBC Sundsvall (13-3) men även åkt på två förluster, mot Dalen (4-6) och Timrå (4-8).
   Hemmalaget har endast tappat en poäng på de senaste sju matcherna och Kristoffer Asp har fått en flygande start på karriären som tränare sedan han tog över i mitten av december.

Bollnäs har under vintern värvat hem bröderna Hassan och Ciya Hayo som har otroligt mycket SSL-rutin då de spelat tillsammans i IBF Falun medan vi plockat in Jonas Berglund, som även han har mångårig SSL-rutin som spelare med Granlo och Falun. För er finsmakare kan vi ju också säga att vi fått in SSL-rutin i Emil Strandell, som faktiskt gjorde elva matcher med Mullsjö säsongen 2008/09.

Matchstart 15:00!

Matchprogram hittar ni här:

Länk till livesändningen hittar ni här:
Damer
Inför derbyt mot Söderhamn
2020-02-14 13:16, Damer
HÄLSINGEDERBY! TOPPMATCH!

Ettan Hudik/Björkberg mot trean Söderhamns IBF. Båda lagen kommer till derbyt med bra form i bagaget. Söderhamn har vunnit de fyra senaste matcherna och Hudik/Björkberg har tagit tre poäng i de fem senaste matcherna. Båda lagen har dessutom öst in mål under den här perioden vilket bådar för ett väldigt underhållande derby!

I bortalaget får vi se upp med Alice Lundberg och Julia Jansson som är deras bästa poängplockare på 20 respektive 19 poäng.
De som ska göra det offensivt för hemmalaget är Linnea Brolin och Melina Sundström, som med 28 respektive 21 poäng parkerar högt upp i seriens poängliga.

Matchstart 20:00!

Matchprogrammet finns här:
Urval av saker till auktionen på H/B-galan
2020-02-13 17:52
Här nedan följer ett urval av saker som kommer auktioneras ut av Pär Styrman och Peter Hallberg på H/B-galan under lördagskvällen.

Sticksåg (DeWalt) från Beijer - värde 3000:-
Bitssats (DeWalt) från Beijer - 300:-
Skruvdragare (Makita) från Byggteknik & Karl Hedin - värde 3000:-
Tre stycken fåtöljer (Daisy) från Mio - värde 1295:-/st
Small Viking Axe Game Set - värde 1400:-
Visor vid Rångsjön - Vispaket 2020 -värde 995:-
Fyra stycken presentkort från Kooperativet Kraftkällan - värde 2500:-
Skicklighetstränings-grej (???) från Swerink
Presentkort från Däckab
Två stycken powerbanks från Coop
Laddningsstation från Coop
Tio stycken lunchkuponger från Strandpiren

+ MYCKET MER!!!

VI SES PÅ LÖRDAG VÅRA VÄNNER!
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER