Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Herrar
Hemmamatch på lördag
2021-01-14 08:02, Herrar
Nu i dessa svåra tider behöver vi ständigt er ovärderliga hjälp.
Man kan när som helst ge oss ett Swish-bidrag och varför inte göra det under en match? Då kan ni passa på att köpa den obligatoriska (virtuella) kaffe/kaka-kombon också. Swisha till 123 17 218 10.

Tack för ert stöd nu när vi behöver er som mest. Vi ses snart på läktaren igen.

Matchen mot Visby kan som vanligt streamas här för 99kr:

Hudik/Björkberg IBK - Visby IBK
Lördag 16 januari
Sändningsstart 12:50
Medlemslotteri
2021-01-11 10:49
Vinnande nummer i december-dragningen: 43, 26, 89, 03 Grattis!
Herrar
Emil Strandell inför matchen mot AIK
2021-01-03 04:22, Herrar
Ja hallåja! Hur är läget i H/B inför omstarten av serien?
- Hejsan! Helt ärligt hade det kunnat vara lite bättre. Vi har ett par spelare, däribland jag själv, som dras med lite skador. Vi hoppas att vi kan klippa och klistra ihop de flesta till matchen på måndag.

Senast mot Bele/Barkarby låg ni under länge men lyckades vända. Vad betyder det för er i truppen?
- Det var ju fantastiskt skönt då vi tidigare tappat ett par ledningar under hösten. Bra för moralen i truppen att vi kunde vända på en match. 

Vad talar för er i morgondagens match?
- Vi har varit med och kampat i alla matcher vi ställt upp i den här säsongen. Vi vet att om vi gör en bra prestation och kommer upp i nivå som lag så kan vi rå på alla. Vi har tre nykomponerade femmor som ser intressanta ut och en målvakt som sett bra ut på träningarna under uppehållet. Det kan räcka långt.

Se matchen mot AIK live på innebandy.tv/hudikbjorkberg
Måndag 4 januari 18:50.
God Jul & Gott Nytt År
2020-12-23 18:52
Hudik/Björkberg vill önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Vi vill tacka Er alla för det fina stödet som Ni visat föreningen under en märklig tid där vi inte kan ses som vi brukar. 
Ett stort tack även till våra fantastiska sponsorer som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet under rådande omständigheter.

Föreningen har ställt om precis som många andra och hittat nya sätt att bedriva träning och verksamhet för våra barn och ungdomar, vilket har gått relativt bra under rådande omständigheter.

För vårt A-lag herr så fortsätter säsongen medans övriga lag har sitt seriespel pausade. För att följa vårt herrlag så kan ni se våra matcher via webben på innebandy.tv/hudikbjorkberg.

Vi är väldigt tacksamma för alla som köper hem våra matcher och nästa match är hemma mot AIK är måndag 4 januari kl 19.00.

Ta hand om varandra, så ses vi på det nya året!
Christoffer Johansson
Ordförande Hudik/Björkberg
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER