SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hudik
Välkommen till
Herrar | Division 1 Västra Svealand

Hudik/Björkberg IBK
8 - 7
KAIS Mora IF
Hudik/Björkberg IBK8 - 7KAIS Mora IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 september, 15:00
Plats:Håstaholmen
Serie:Herrar Allsvenskan Norra   Tabell >>
Samling:14:00
Vinst i premiären - se målen
2018-09-22 19:14
Hudik/Björkberg - KAIS Mora slutar 8-7.
- Jag är nöjd med tre poäng och att vi är igång, säger Thomas Stenlund.
Inför 520 förväntansfulla åskådare inleddes idag H/Bs fjärde raka allsvenska säsong. Motståndare för dagen var nykomlingarna KAIS Mora, laget som för bara några veckor sedan trodde att de skulle spela Division 1-innebandy denna säsong, innan de ersatte Umeå City IBK i Allsvenskan Norra.

Matchen började bra för H/B som tog ledningen med två bollar i början av matchen via Fredrik Linde och Alexander Hallvars-Persson. Efter KAIS Moras 2-1-reducering en bit in i perioden såg Alexander Hallvars-Persson till att H/B kunde gå till pausvila med en 3-1-ledning.
   I den andra perioden följdes lagen åt målmässigt och tvåmålsöverläget för hemmalaget var intakt efter två spelade perioder, 5-3.
   Hudik/Björkberg åkte på två rejäla kallduschar i början av den tredje perioden då KAIS Mora både fick reducera till 4-5 och kvittera till 5-5. H/Bs förstafemma växlade sedan upp och avgjorde matchen till hemmapublikens stora glädje. Premiären slutade 8-7 till H/B och tränaren Thomas Stenlund är såklart nöjd med tre poäng.
- Det viktigaste i en premiär är att ta tre poäng och ge oss själva en viss arbetsro. Jag är nöjd med att vi skapar mycket målchanser och kan göra åtta mål. Med lite bättre skärpa kunde vi gjort ett par till. Samtidigt är vi inte nöjda med att släppa in sju mål. KAIS Mora tar verkligen tillvara på våra bolltapp och matchen blir onödigt jämn målmässigt. Men återigen, jag är nöjd med tre poäng och att vi är igång, säger Hudik/Björkbergs nye tränare Thomas Stenlund.

Se målen från matchen här:

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 30/9 15:00
9 - 4  
Lör 23/9 13:00
7 - 7  
Fre 1/9 20:00
Lör 26/8 14:00
7 - 9  
Sön 20/8 17:00
Fre 18/8 19:30
6 - 6  
 
 
SE OSS SPELA
KLÄDER
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER