SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Herrar Allsvenskan

Hudik/Björkberg IBK
7 - 5
Gävle GIK
Hudik/Björkberg IBK7 - 5Gävle GIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 11 oktober, 19:00
Plats:Håstaholmen
Serie:Herrar Allsvenskan Norra   Tabell >>
Samling:18:00
Herrarna segrade i derbyt!
2017-10-12 09:03
Lillördag och publikfest på Håstaholmen. Att H/B vann bidrog såklart också till den magiska atmosfär som infann sig på Håstaholmen igårkväll.
Gävle GIK öppnade derbyt starkt och ledde efter första perioden med 0-1. Några minuter in i andra perioden skulle de också dubbla på den ledningen innan hemmalaget vände på steken på endast fem minuter efter att hela förstakedjan (Jonsson, Jansson, Hallvars) gjort varsitt mål. Gävle kvitterade innan mittenperioden var slut och vi går in i sista akten vid ställningen 3-3.
Efter två tidiga mål vardera i början av den tredje perioden klev de fram, spelarna som är född för att avgöra dessa matcher. Viktor Jansson och Jacke Jonsson gjorde tre snabba mål (två resp. ett) i slutet av matchen och matchen var avgjord. Hudik-bekantingen Jesper Lundgrens reducering med elva sekunder kvar var bara av akademisk betydelse.

Den för dagen kokande hemmapubliken fick vända hemåt med ett leende på läpparna efter denna 7-5-seger mot Gävle GIK.

Sammandrag:

Nästa match för H/B spelas borta mot Strängnäs IBK nu på lördag, 14 oktober klockan 16:00.

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER