SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Herrar Allsvenskan

Wibax Patriot IBK Piteå
2 - 1
Hudik/Björkberg IBK
Wibax Patriot IBK Piteå2 - 1Hudik/Björkberg IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 september, 15:00
Plats:Norrmalmia Sph
Serie:Herrar Allsvenskan Norra   Tabell >>
Samling:14:00
Uddamålsförlust i målsnål tillställning
2017-09-23 19:33
Wibax Patriot IBK Piteå - Hudik/Björkberg IBK 2-1
Hudik/Björkberg vänder hem med noll poäng efter en uddamålsförlust mot Wibax Patriot IBK Piteå. Men matchen såg länge ut att gå till förlängning.
Allsvensk premiär och Wibax Patriot IBK Piteå stod på den andra planhalvan. Matchen slutar med förlust för Hudik/Björkberg efter att alla tre mål kommit under de sista tio minuterna. Simon Bergström gör en riktigt bra tävlingsdebut mellan stolparna men får kapitulera med tio minuter kvar när Jonas Strandelin sätter 1-0 för Piteå-laget. Linus Könberg kvitterar därefter till 1-1 efter att Oscar Öberg släppt retur på Viktor Janssons skott. Kort därefter kommer avgörandet då Tom Eklund frälser Wibax med sitt 2-1-mål.

Tränare Hans Edströms ord efter matchen:
"Känns såklart bittert att inte få med sig någon poäng efter en insats som är bra. Vi hade bra koll på Piteå och känner att vi gjort vår hemläxa på ett bra sätt. Försvarsspelet var mycket bra över 60 minuter men för att vinna matchen måste vi göra mer än ett mål på de chanser vi skapar."

Är det någon spelare du vill lyfta som trots förlusten gjorde en framstående insats?
"Bäst i H/B för dagen var Simon Bergström i målet som tillsammans med sin målvaktskollega Oscar Öberg i Piteå var banans bästa spelare. Men insatsen var riktigt bra på många spelare, där alla verkligen gjorde sitt yttersta för att vi skulle åka hem med tre poäng, men för att nämna några så var backparet Olle Pettersson och Koffe Asp stabila och bollsäkra."

Nästa match för Hudik/Björkberg är hemma mot Täby FC den 30 september klockan 15:00.

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER