SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Älvsjö AIK IBF
12 - 4
Hudik/Björkberg IBK
Älvsjö AIK IBF12 - 4Hudik/Björkberg IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 januari, 15:00
Plats:Västertorpshallen
Serie:Damer Allsvenskan Östra   Tabell >>
Samling:13:00
Älvsjömatchen
2019-01-27 20:11
Söndagens match mot Älvsjö tekas igång och vi gör en fantastisk 1:a period där vi har bud på flera mål. Vi har dessutom en boll i nätmaskorna som domarna missar.
Att de gör 1-0 och 2-0 försätter oss inte i någon deppig stämning utan känslan vi ALLA har är att det här är vår match. Vi får en riktigt dömd straff som Linnea sätter säkert, 2-1. 
Just nu är vi inne i en otroligt bra period (som vi förtjänar sett till hela säsongen) vi är så här bra!!!!!
Vi gör 2-2 av Emelie i 5mot4 spel, sedan gör Jossan 2-3 med ett snärtigt handledsskott från 10meter. Vi vinner 1:a perioden helt välförtjänt.

I andra perioden kvitterar de till 3-3 och tar även ledningen med 4-3 men vi trummar på och kvitterar till 4-4 av Maja och det är helt jämnt både spel och resultatmässigt. 5-4 till 7-4 går i en rasande fart utan att vi är dåliga på nåt sätt men bollen studsar helt enkelt inte vår väg....

3:e perioden startar som den andra slutar, de gör mål på det mesta utan att vår målvakt gör en dålig insats, tvärtom Nora är riktigt bra men bollen letar sig liksom in på nåt oförklarligt sätt. 
För att få till en förändring och stoppa blödningen så byter vi målvakt till Elin. 
Vi satsar framåt och spelar 6-4 men tappar tyvärr bollen och de kan sätta bolluslingen (som inte är vår vän) i öppen kasse.
De stora siffrorna speglar absolut inte matchbilden överhuvudtaget.

Tittar vi på hela helgen och två tuffa matcher så gör vi det riktigt, riktigt bra. Men det fortsätter att grina oss i ansiktet, helt oförtjänt!!
Ni är enligt oss förtjänta av minst 1 pinne på denna stockholmstripp, egentligen 2-4 poäng.

//Ledarstaben genom Micke

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER