SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Notvikens IK
4 - 3
Hudik/Björkberg IBK
Notvikens IK4 - 3Hudik/Björkberg IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 januari, 13:00
Plats:Hälsans hus
Serie:Damer Allsvenskan Norra   Tabell >>
Samling:11:30
Notviken borta
2019-01-12 21:56
I dagens möte mot Notviken visar vi verkligen hjärta och vi är värda minst 1 poäng. Men det visar sig återigen att vi inte kommer få nåt gratis, utan att vi får kämpa för det. 

Om vi börjar med vårt målvaktsspel så gör vi en riktigt bra och stabil insats. Självklart finns det detaljer att slipa på men vi lär oss. 

Backsidan gör en stabil och säker insats. Även där finns det små detaljer att slipa på. Sedan att Salle gör sin första match i allsvenskan syntes inget av. Starkt! 

Våra centrar får slita enormt idag och gör det med bravur. Ni har hört det förut, små detaljer att slipa på. 

Forwardsbiten är en kämparinsats som det slår gnistor om. Några har ont i kroppsdelar som många andra lag och spelare klivit av för mindre. 

Så i det stora hela en laginsats av sällan skådat slag. Deras ledare berömde oss enormt och sa att det var en enorm skillnad från förra gången de såg oss (i första omgången). Han/de (ledarna för Notviken) sa, är att om vi fortsätter så här, så kommer vi klara detta galant. Vi har tillsammans påbörjat denna resa och vi i ledarstaben vet att detta är något som kommer leda till något stort. Det gäller att vi alla gör detta tillsammans för att vid varje träning eller match bli bättre både som individer och som lag. Håll huvudet högt! Fortsätt att ha hjärtat på rätt ställe! Idag visar vi allt detta och lite till. Att sedan det studsar på en axel och in i mål eller studsar över klubban är skitsaker egentligen. Men oerhört surt. Knyt näven i byxan och kom till ny vecka med träningar och 2 tuffa matcher eller utmaningar till helgen.

//Ledarna

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER