SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Hudik/Björkberg IBK
5 - 4
FBC Bollnäs
Hudik/Björkberg IBK5 - 4FBC Bollnäs

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 oktober, 20:15
Plats:Håstaholmen
Serie:Damer Division 1   Tabell >>
Samling:19:15
Premiärvinst i derbyt mot Bollnäs. Se målen!
2017-10-14 09:06
Fyra saker som gör en fredagkväll bra:
  • Äntligen seriepremiär
  • Derby på Håstaholmen mellan Hudik/Björkberg och Bollnäs.
  • 200 personer i publiken.
  • VINST MED 5-4!
Hudik/Björkberg öppnar matchen starkt och tar ledningen med både en och två bollar innan Bollnäs hinner komma tillbaka och kvittera innan den första tredjedelen är färdigspelad. Den andra perioden innehöll två mål, ett för vardera lagen. Matchen fortsatte i samma jämna takt i den tredje perioden. Lagen gjorde ett mål vardera och det såg länge ut att kunna bli förlängning. Då klev Maja Tano fram och presenterade sig för hemmapubliken. Nyförvärvet från IBK Njutånger avgjorde matchen med en volley-backhand efter pass från Fanny Nilsson. Ett fantastiskt mål får avsluta ett spännande derby. Matchen slutar 5-4.

Hudik/Björkberg-tränaren Johnny Olofsson efter matchen:
En härlig seger! Vi känner att vi är det spelförande laget under större delen av matchen och vinsten blir till slut välförtjänt. Bra försvarsspel av hela laget och riktigt roligt att se våra fyra nya backar Hanna Ahlgren, Frida Sallander, Anna Bergstrm och Fanny Nilsson gå in helt respektlöst mot Bollnäs forwards. Vårt femte nyförvärv är Maja Tano och hon går in och avgör med sitt 5-4-mål med tre minuter kvar att spela. Vilka tjejer!

Ett målsvep från matchen hittar ni via denna länk:

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER