SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Damer Division 1

Hudik/Björkberg IBK
3 - 2
Klockarbergets BK
Hudik/Björkberg IBK3 - 2Klockarbergets BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 november, 20:00
Plats:Håstaholmen
Serie:Damer Division 1 Mittsverige   Tabell >>
Samling:18:30, Håstaholmen
Aktivitetsinfo: Blåa strumpor

Se till att ni hinner i er middag i tid!

Ni som är krassliga - se till att ni hör av er i tid, gärna redan onsdag om ni känner er minsta osäkra på att kunna spela. Då kan vi förbereda på att ta in ngn annan i tid.
Vinst mot Klockarberget
2019-12-02 11:53
Vi vinner toppmötet mot Klockarberget med 3-2!
Första perioden slutar 0-0, efter att vi haft ett litet övertag. Andra perioden startar med två snabba Klockarberget-mål och då såg det ut som att det kanske var dags för årets första poängtapp.
   Då klev nyligen comebackande Melina Sundström fram och såg till att förlustnollan fortsatt var intakt efter matchen. Innan mittenperioden var slut hade hon själv satt 2-1-reduceringen och några minuter in i den tredje perioden hade hon assisterat till både Emilia Bergs kvittering och Linnea Brolins matchavgörande 3-2-mål.

Detta gör att vi rycker i toppen av Dvision 1 Mittsverige. Vi har nu tagit 18 av 18 möjliga poäng och har fyra poäng ner till just Klockarberget som fortfarande ligger på en andraplats.

Nästa hemmamatch spelas lördagen den 14 december mot Vattjoms IK.
Matchstart 16:00.

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER