Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Hudik/Björkberg IBK!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Genom att bli medlem godkänner du att vi får använda dina personuppgifter till de ändamål som finns angivna i vår integritetspolicy enligt EU.s dataskyddsförordning (GDPR). Den och mer information om den hittar du här: http://www.hbibk.nu/dokument/?ID=58236
Medlemslotteri
2020-09-16 10:38
Det finns några lotter kvar till nya lotteriet som startade 5/9, om du är intresserad, maila Eva:
eva.lojdstrom@hotmail.com 
Herrar
Lägeskoll med kaptenen inför mötet med SSL-laget
2020-09-11 17:00, Herrar
Vi kollade läget med Alexander Hallvars Persson inför mötet med SSL-laget Team Thorengruppen på söndag.

Hur kändes matchen senast mot Timrå för er del tycker du?
- Jag tycker att det var ett steg i rätt riktning spelmässigt. Vi kommer från en bra match förra helgen mot Karlstad och i den här matchen får vi träna på att föra matchen, vilket jag tycker vi gör väldigt bra i stora delar av matchen. 

Du själv var het och gjorde 5+1. Hur känns formen?
- Formen känns bra, jag känner mig väl förberedd fysiskt och laget är bättre tränade än någonsin. Det är alltid kul att göra mål och poäng, framförallt då det är något jag ska bidra med. 

Vad behöver ni tänka på inför mötet med Thorengruppen på söndag?
- Vi ska fortsätta på samma spår som senaste matcherna. Eftersom det är ett riktigt bra och spelskickligt lag vi kommer möta så är det ett väldigt bra tillfälle att fortsätta träna på vårat försvarsspel. Vi ska även ha med oss det vi gjort på träningarna och fortsätta våga i offensiven.

Matchen mot Team Thorengruppen kommer att spelas på söndag klockan 15:00 i Umeå.
Herrar
Fredrik Samuelsson inför säsongen
2020-09-10 16:05, Herrar
Träningsmatcherna är snart till ända, vad säger du om er försäsong?
- Jag missade ju tyvärr DM och alla de matcherna. Men jag såg tre av dem och det såg inte superbra ut då. Sedan efter DM känns de som att något hände och vi ryckte upp oss. Kvalitén ökade på träningar och folk började ställa krav på varandra och då fick vi även resultat på matcher med oss mot Karlstad och Timrå.

Hur har din egen start på innebandyn varit den här hösten?
- Min start på innebandyn var som sagt seg då jag blev superförkyld nästan direkt och missade en veckas innebandy och var fortfarande snuvig veckan därpå. Så det är väl efter det som jag har fått igång klubba och boll o.s.v. Karlstad-matchen var väl en godkänd insats av mig men inte mer, tycker jag. Det var först veckan därpå som jag kom igång med tre hyfsat bra träningar och en bra match mot Timrå.

Någon som överraskat positivt på dig?
- William Mood! Han går från klarhet till klarhet tycker jag. Han blir bättre för varje träning och jag är svinnöjd med att få spela i samma formation som honom!

Vad kan vi förvänta oss av H/B denna säsong?
- Jag tror på ett H/B som inte kommer falla igenom i någon match. Jag ser ett H/B framför mig som kan ta poäng i alla matcher och aldrig kommer att torska med många bollar. Jag vet att vi har 15 gubbar som kommer slita ihjäl sig i varje omgång.
Herrar
Lagkaptener utsedda
2020-09-09 18:29, Herrar
Hallvars fortsätter att leda laget även under 2020/21.
Tränartrion Asp/Karlsson/Borg har utsett en kaptensgrupp där Alexander Hallvars Persson kommer fortsätta vara lagets kapten. Vid sin sida så kommer Emil Strandell och Marcus Eriksson vara assisterande kaptener.

Huvudtränare Asps ord om kaptensvalen:
- Att låta Alexander fortsätta vara kapten var ganska självklart. Han visar på alla plan hur jag vill att en kapten ska agera. Han jobbar stenhårt, ställer krav på sin omgivning och är väldigt tuff mot sig själv. Han går längst fram i ledet i alla situationer.

- Emil bidrar med väldigt mycket både på och vid sidan av banan och håller uppe standarden på träning i vad som är okej och inte.

- Marcus är klok och analytisk, har erfarenhet från olika klubbar samt är en väldigt tydlig ledare i truppen redan nu!
Herrar
Nyförvärvet Erik Rhodin om försäsongen
2020-09-08 14:19, Herrar
Träningsmatcherna är snart till ända, vad säger du om er försäsong?  
- Träningsmatcherna har haft blandade resultat men vi har börjat hittat mer rätt desto fler matcher vi spelat. DM-helgen var en stor besvikelse om man bortser från matchen mot Bollnäs där vi jobbade mer som ett kollektiv. Matchen mot Karlstad visade vi vad vi kunde och bevisade att vi är att räkna med i år. Försäsongen i helhet har varit tuff men den har gett resultat och det har vi inte minst visat på fystesterna. För min del tycker jag att försäsongen har varit väldigt givande trots alla tuffa pass och vi bör fortsätta på den inslagna biten.

Hur har din egen start på innebandyn varit den här hösten? 
- Min egen start var lite trög i början då jag skulle vänja mig med Oxdog, men det har gått bättre och bättre. Överlag så tycker jag att jag har presterat jämnt och bra under samtliga matcher. Dock finns det förbättringspotential i både mitt defensiva som offensiva spel där jag bör börja slå enklare passningar och sätta mina medspelare i bättre lägen. En bonus för min egen del är att jag börjat leverera poäng redan nu och hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen.

Någon som överraskat positivt på dig? 
- Oj, bra fråga! Det är många som överraskat positivt hittills men om jag ska nämna några så är det främst David Arthursson som tagit stora kliv under försäsongen och visat vad han kan. Axel Stillmark har även överraskat mig positivt och bara blivit bättre och bättre men sedan så ser även Jakob Jonsson piggare ut än någonsin.

Vad kan vi förvänta oss av H/B denna säsong?  
- Vi kan förvänta oss ett H/B som jobbar hårt för varandra och kommer aldrig vika ner sig. Alla vinnarskallar i denna upplaga och kravställningen som finns kommer göra så att vi kommer fortsätta trumma på och vi kommer vara bättre än någonsin. Det enda vi vill nu är att få spela inför våran hemmapublik och visa upp denna upplaga utav nya H/B!

Se Eriks två mål i DM-matchen mot Håsta HÄR. Han gjorde vårt andra och tredje mål i matchen som Håsta vann med 5-4.

På söndag 15:00 gästar vi SSL-laget Team Thorengruppen i Umeå.
Nyheter från våra lag
Herrar, 09/09 18:29 
PF 12-13, 09/09 11:07 
P 05-06, 24/08 09:00 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER