Serie:Herrar Allsvenskan Norra   Tabell >>
Oavgjort mot FBI Tullinge
2017-12-03 09:22
Denna helg stod nykomlingarna, tillika åttondeplacerade, FBI Tullinge för värdskapet när vi gästade nybyggda Fleminghallen i Huddinge.
Första perioden slutade 0-0 efter att lagen delat lika på antalet målchanser.
Andra perioden bjöd på fyra mål, där Tullinge tog ledningen i numerärt överläge innan den tidigare utvisade Alexander Hallvars Persson kvitterade till 1-1. Vår kapten Kristoffer Asp gjorde 2-1 på ett sätt vi känner igen. I power play går han in och stänker upp den i krysset, som så ofta förr denna säsong. Tullinge hinner dock kvittera innan periodens slut.
I mitten av den tredje perioden gör båda lagen ett varsitt mål inom loppet av en halvminut (Andreas Lindqvist målskytt för H/B efter fint förarbete av Fredrik Linde) och matchen slutar 3-3 efter en mållös förlängning.

FBI Tullinge - Hudik Björkberg IBK
(Fleminghallen)
3-3 (0-0, 2-2, 1-1, 0-0)
Första perioden: -
Andra perioden: 1-0 (02.08) Anton Andersin (Niklas Schüler), 1-1 (03.40) Alexander Hallvars Persson (Viktor Jansson), 1-2 (08.31) Kristoffer Asp (Jakob Jonsson), 2-2 (12.22) Niklas Granevi (Patrik Kalte)
Tredje perioden: 3-2 (07.44) Niklas Schüler (Anton Andersin), 3-3 (08.18) Andreas Lindqvist (Fredrik Linde)
Skott: 34-14