SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudik/Björkberg IBK
Välkommen till
Herrar Division 5

Alfta IBK
8 - 3
Hudik/Björkberg Ungdom IBK
Alfta IBK8 - 3Hudik/Björkberg Ungdom IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 september, 19:30
Plats:Alfta Sporthall
Serie:Herrar Division 2   Tabell >>
Samling:18:30
Förlust i premiären
2017-10-05 22:07
Sömnig inledning förstörde kvällen i svårspelade Alftahallen. 
Vi börjar matchen otroligt svagt och efter 12 min så står det 4-0 på tavlan till Alfta. Det är otroligt slött på alla håll och kanter... vi hinner reducera innan periodvilan kommer till 4-1 genom Enström. 
Andra hinner knappt starta innan Zacco reducerar igen till 4-2 och inledningen lovar gott men det släcks bara minuter senare. Vi skapar en del och får chanser i PP men trots bra lägen vill den inte in. När vi sedan i slutet hamnar i BP rycker Alfta ifrån till 6-2. 
Vi ändrar om inför sista och går ner på folk i ett försök att komma ikapp och efter 7:22 reducerar vi till 6-3. Utv direkt efter och banans bästa spelare Tom Hansson gör 7-3. Samme Tom avgör även med att göra 8-3 med 4 min kvar. 

Sammanfattningsvis var det otroligt kul att se våra två nya unga killar i matchspel. Både Albin Pålsson född 01 och Linus Jonsson född -02 gjorde mycket fina debuter i den för dagen vita tröjan. Juniorkedjan med Axel -  Kasper - Linus gjorde i övrigt en bra match. Övriga kan mycket bättre!

Nu laddar vi inför hemmapremiären mot Gluggen. 
/Engan

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER