Serie:Damer Division 1 Mittsverige   Tabell >>

Ni som är krassliga - se till att ni hör av er i tid, gärna redan onsdag om ni känner er minsta osäkra på att kunna spela. Då kan vi förbereda på att ta in ngn annan i tid.
Referat: Hudik/Björkberg IBK - Klockarbergets BK
Vinst mot Klockarberget
2019-12-02 11:53
Vi vinner toppmötet mot Klockarberget med 3-2!
Första perioden slutar 0-0, efter att vi haft ett litet övertag. Andra perioden startar med två snabba Klockarberget-mål och då såg det ut som att det kanske var dags för årets första poängtapp.
   Då klev nyligen comebackande Melina Sundström fram och såg till att förlustnollan fortsatt var intakt efter matchen. Innan mittenperioden var slut hade hon själv satt 2-1-reduceringen och några minuter in i den tredje perioden hade hon assisterat till både Emilia Bergs kvittering och Linnea Brolins matchavgörande 3-2-mål.

Detta gör att vi rycker i toppen av Dvision 1 Mittsverige. Vi har nu tagit 18 av 18 möjliga poäng och har fyra poäng ner till just Klockarberget som fortfarande ligger på en andraplats.

Nästa hemmamatch spelas lördagen den 14 december mot Vattjoms IK.
Matchstart 16:00.