Serie:Herrar Allsvenskan Norra   Tabell >>
Herrar
Referat: Strängnäs IBK - Hudik/Björkberg IBK
Hudik/Björkberg kammar noll
2017-10-14 21:07, Herrar
Att Strängnäs skulle bli en tuff motståndare stod klart redan på förhand. De blev dock för tuffa. Slutresultatet skrivs till 10-4 efter att de gjort ett ryck i den sista perioden som H/B inte kunde svara på.

Hans Edströms ord efter matchen:
Det var en stor kontrastskillnad idag jämfört med våra tidigare fyra matcher. Vi har tidigare varit stabila i defensiven men idag är vi inte tillräckligt ödmjuka inför uppgiften. När vi jobbar hårt gör vi inte det tillsammans och då slutar det med en förlust mot ett för dagen bättre Strängnäs. Vi ger oss själva chansen i tredje perioden via ett mål av Koffe Asp, då avståndet bara är ett mål. Därefter följer dock ett par sämre ingripanden och på tre minuter har de ryck ifrån till ett tremålsöverläge, 7-4. När vi summerar 60 minuters spel så har Strängnäs dragit iväg ytterligare till 10-4.

Målen för H/B gjordes av Andreas Lindqvist, Oskar Fahlberg, Jakob Jonsson och Kristoffer Asp.

Nästa vecka kommer Salems IF på besök. Matchen spelas klockan 15:00, lördagen den 21 oktober och sänds som vanligt av HBTV.